Soittolista 5/2015
01 Jan 1970 |

Podcastit

Studio 204 – jakso 26: Holokausti on valhe

27.1. maailmalla vietetään niin sanottua holokaustin uhrien muistopäivää. Vastarintaliike ja Riimuradio aloittivat vuosi sitten valtavirtaisten holokaustivalheiden torjumisen laajamittaisella tiedotus- ja aktivismikampanjalla.

Muista kuunnella myös Riimuradion vuodentakainen lähetys ”Holokausti on valhe”!

Voit kuunnella myös jakson Mixcloudista: https://www.mixcloud.com/Studio204/studio-204-jakso-26-holokausti-on-valhe/

Viime vuonna lukuisat vaihtoehtomediat uutisoivat siitä, että Suomen tunnetuin ”holokaustiselviytyjä”, Nena Kafka, oli paljastunut valehtelijaksi. Kafka on väittänyt selvinneensä toisen maailmansodan aikana niin sanotusta Flossenbürgin vankileirin kaasukammiosta, vaikka edes valtavirtahistorian mukaan Flossenbürgissä ei kaasukammiota ollut. Kafka on saanut aiemmin kutsun jopa Linnan juhliin väitetyn holokaustitaustansa vuoksi. Suomalainen valtamedia haastattelee häntä säännöllisesti, koska valtamedia rakastaa valheellista holokaustipropagandaa.

Koska Suomen tunnetuimman ”holokaustiselviytyjän” silminnäkijäkertomus paljastui irvokkaaksi valheeksi, on tänä vuonna paikallaan tarkastella niin sanottujen todistajakertomusten uskottavuutta tarkemmin.

Valtavirtahistorioitsijatkin myöntävät, ettei juutalaisten väitetystä joukkotuhonnasta ole jäänyt uskottavia teknisiä todisteita, kuten kaasulla murhattujen ihmisten ruumiita tai Hitlerin käskyä juutalaisten kansanmurhasta.

Valtavirtahistorioitsijat ovatkin rakentaneet laajan ja monimutkaisen salaliittoteorian, jonka mukaan kuusi miljoonaa juutalaista murhattiin, vaikka murhista ei ole olemassa mitään todisteita. Salaliittoteorian mukaan kansanmurha on totta, vaikka rikolliset onnistuivatkin piilottamaan kaikki todisteet.

Niinpä valtavirtahistorioitsijoiden tärkein ”lähde” onkin juutalaisten ja kommunistien silminnäkijäkertomukset vankileireiltä. Kuten Nena Kafkan tapaus kuitenkin osoittaa, ovat silminnäkijäkertomukset äärimmäisen epäluotettava tietolähde.

Silminnäkijäkertomusten historiallisen roolin valottamiseksi olemme päättäneet suomentaa holokaustirevisionisti Carlo Mattognon kuuluisimpiin luentoihin lukeutuvan tekstin, ”Auschwitzin ensimmäinen kaasutus: myytin synty” eli ”The First Gassing at Auschwitz: Genesis of a Myth”. Englanninkielisen artikkelin voi käydä lukemassa lähteineen osoitteessa Ihr.org.

Mattogno osoittaa, kuinka kaikkien holokaustitarinoiden äiti, Auschwitzin ensimmäinen kaasumurha, on keskenään äärimmäisen ristiriitaisten silminnäkijäkertomusten ja huhujen summa. Silminnäkijät eivät ole samaa mieltä edes siitä, mihin vuodenaikaan ”kaasutukset” alkoivat, missä ”kaasutukset” tapahtuivat, millainen ”kaasutusprosessi” ylipäätään oli ja miten ruumiit hävitettiin.

Auschwitz-kertomuksen ristiriitaisuudet osoittavat, ettei niin sanottuihn todistajalausuntoihin eikä valtavirtaiseen holokaustitarinaan voi luottaa lainkaan. Holokausti on ruma valhe, jolla Eurooppa pakotetaan monikulttuurisuuteen. Valhe täytyy paljastaa, jotta Eurooppa voi olla jälleen vapaa. Antoisia kuunteluhetkiä!

Studio204

tammikuu 28th, 2017

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *